Livrări și retururi

Livrarea și returul comenzilor online

Livrarea se face numai pe teritoriul României și este realizată, pentru siguranța coletului și confortul Beneficiarului, prin firma de curierat DPD.
Firma de curierat DPD:

• Ramburs - 18 Lei
• Plată în avans în cont - 16,00 Lei

Având în vedere promoția, costul trimiterii unei comenzi de peste 100 de LEI pe adresa menționată în Formular va fi acoperit de Vânzător și trimis prin firma de curierat DPD.
Promoția este valabilă până la revocare.

Retururi (Renunțarea la contractul de vânzare-cumpărare)

1.Cumpărătorul are dreptul, conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta să renunțe la contractul de vânzare-cumpărare, fără invocarea cauzelor, depunând o declarație corespunzătoare în scris, în termen de 14 zile de la primirea produselor.

2.Consumatorul poate depune declarația de renunțare la contract prin completarea Formularului corespunzător „Declarație de renunțare la contractul încheiat la distanță”, care reprezintă anexa disponibilă pe pagina magazinului online, trimiterea Formularului semnat împreună cu produsele la adresa poștală a magazinului online sau depunerea acestuia împreună cu produsele într-un magazin Wojas (lista saloanelor care folosesc termeni din domeniul cumpărăturilor online [1}[2}(descarcă){3]{4].

Atenție.

Formularul este disponibil și la secțiunea comenzilor online (CONTUL CLIENTULUI).

3.Firma WOJAS S.R.L își roagă Clienții ca, în cazul retururilor, să utilizeze Formularul de mai sus „Declarație de renunțare la contractul încheiat la distanță” sau în cazul altei forme de notificare a returului să includă în aceasta toate informațiile din formular.
Vă rugăm să trimiteți marfa returnată la adresa sediului:

CzechLogistic – Wojas SRL
Arad - Iratos FN
ul. Soseaua Arad 0 (DPD DEPO)
310001 Arad

„RETUR - magazin online” sau să o predați, împreună cu documentele.

4.Returul menționat mai sus este posibil numai în cazul în care produsul este returnat în stare intactă, fără urme de purtare.
Returul se face în ambalajul original, dacă produsul a fost furnizat în ambalaj.
Marfa trebuie protejată corespunzător.
Consumatorul poartă răspunderea pentru reducerea valorii bunului ca urmare a folosirii acestuia într-un mod care depășește modul necesar pentru constatarea caracterului, trăsăturilor și funcționării bunului.

5.Ce a fost prestat de Părți va fi returnat imediat, în termen de maximum 30 zile.
Banii vor fi returnați Cumpărătorului prin transfer în contul indicat în Formularul de retur (eventual prin mandat poștal sau în alt mod, la solicitarea Clientului).
În cazul retururilor în magazinele firmei, returul se va realiza imediat prin plată în numerar.

6.Clientul poate înlocui marfa comandată.
Prin înlocuire se înțelege returul produselor cumpărate de Client la adresa sediului firmei:
WOJAS S.R.L., Bd. Bucuresti 49, Baia Mare, Jud. Maramures și plasarea unei noi comenzi pentru produsele dorite.

7. În cazul în care Clientul a înlocuit produsele într-un magazin de firmă, înlocuirea se poate efectua în magazinul Wojas ales, cu condiția ca magazinul să dețină modelul respectiv de încălțăminte.

Formular de renunțare la contract (Formular retur)

  • Facebook - WojasRomania
  • Instagram - Wojas Official
  • Youtube - Wojas Official