Utilizare încălțăminte

Vă rugăm să probați cu grijă și atenție încălțămintea înainte de a o achiziționa, deoarece numai acest lucru asigură potrivirea corespunzătoare pe lungime și dimensiunea piciorului, care garantează confortul în utilizare.

În timpul încălțării și al descălțării, încălțămintea trebuie să aibă șireturile desfăcute.

Legarea exactă a șireturilor în timpul purtării previne formarea de zgârieturi pe talpă și uzura căptușelii.

Pe cât posibil, vă rugăm să evitați udarea încălțămintei din piele. Pielea naturală din care este fabricată este un material neuniform, caracteristica naturală a acestuia fiind capacitatea a absorbi și de a lăsa să treacă apa. Această trăsătură asigură excelente proprietăți igienice, nemaiîntâlnite în cazul altor materiale, acest lucru are din păcate loc în schimbul unei rezistențe reduse la umezeală. Fiecare umezire a încălțămintei duce la înrăutățirea aspectului și a trăsăturilor pielii. (Încălțămintea nu poate fi spălată la mașină).

Uscarea corectă a încălțămintei udate se poate realiza numai la temperatura camerei. Pentru a proteja încălțămintea de deformare, se recomandă folosirea șanurilor sau umplerea încălțămintei cu hârtie moale. (Vă rugăm să rețineți să uscați fără să folosiți foen, radiatoare sau alte dispozitive de acest tip, deoarece uscarea la temperaturi ridicate poate duce la distrugerea încălțămintei).

Vă rugăm să rețineți ca încălțămintea să fie folosită conform destinației. Vă reamintim că încălțămintea de ocazie nu este adecvată pentru sport și turism, nu ar trebui să fie folosită nici ca încălțăminte de lucru.

Păstrarea curată a încălțămintei și întreținerea curentă îi asigură durabilitatea și aspectul estetic pe toată perioada de utilizare.

Vă recomandăm să întrețineți în mod curent încălțămintea, folosind în acest scop produse adecvate pentru tipul respectiv de piele (tipul pielii este menționat pe cutie). Modurile de întreținere și curățare, precum și tipul produselor de îngrijire este menționat pe spatele pliantului.

Cumpărături sigure
Cumpărături sigurecu certificat SSL
Livrare gratuită peste 100 Lei
Livrare gratuităpeste 100 Lei
Retur in 30 de zile
Retur in 30de zile