Îngrijire încălțăminte

Din grija pentru a vă asigura satisfacția și mulțumirea din încălțămintea pe care o producem, vă rugăm să respectați regulile de utilizare și de întreținere a acesteia, menționate în continuare.

Piele cu față naturală – murdăririle suprafeței încălțămintei trebuie spălate cu o cârpă umezită în apă și, după uscare la temperatura camerei, trebuie aplicat uniform un strat subțire de pastă de încălțăminte, conform culorii încălțămintei, după câteva minute încălțămintea poate fi lustruită cu o perie moale.

Produse de îngrijire recomandate: cremă, pastă lichidă, ceară și rășină.

Piele din velur și năbuc - suprafața încălțămintei trebuie curățată cu o perie specială din cauciuc. Pentru întreținere se recomandă utilizarea produselor în spray pentru velur și năbuc.

Atenție! Nu trebuie folosite paste și creme.

Produse de îngrijire recomandate: Renovator Spray, se recomandă impregnarea regulată cu Aquastop Spray.

Piele Pull up și Crazy Horse – Murdăririle suprafeței încălțămintei se spală cu o cârpă sau un burete umezit în apă și după uscare la temperatura camerei pulverizați uniform produsul de îngrășare în spray sau aplicați grăsimea.

Produse de îngrijire recomandate: grăsime pentru încălțăminte sau cremă.

Piele Buffalo – petele de grăsime (ulei, lubrifianți etc.) nu pot fi îndepărtate, alte murdăriri se pot elimina numai cu ajutorul unei cârpe moi, curate, ușor umede.

Pentru îngrijire se recomandă pastele de încălțăminte de tip Buffalo.

Florentique (lăcuită) – Murdăririle suprafeței încălțămintei trebuie spălate cu o cârpă sau un burete umezit în apă, iar după uscare la temperatura camerei trebuie aplicat uniform un strat subțire de pastă de încălțăminte cu ceară incoloră.

Se poate lustrui cu o perie moale.

Cumpărături sigure
Cumpărături sigurecu certificat SSL
Livrare gratuită peste 100 Lei
Livrare gratuităpeste 100 Lei
Retur in 30 de zile
Retur in 30de zile